Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 20.09.2017

  ПОЛИЦИЈСКА ИСПОСТАВА И У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

  ПОЛИЦИЈСКА ИСПОСТАВА И У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

  Градска општина Палилула добиће до краја ове године одељење полиције на својој територији. За те намене биће адаптиран један објекат у коме ће полицијски службеници боравити 24 сата, изјавио је Нинослав Митић начелник нишке Полицијске управе гостујући на телевизији „Зона плус“.

  Отварање нових полицијских одељења план је нишке полиције који се остварује у сарадњи са градом. „Велики је град и има пуно изазова што носи сваки велики град, али могу да кажем сигурно да је Ниш безбедан град. Наш задатак је да делујемо превентивно и да спречимо лоше догађаје, рекао је Митић. Градска општина Палилула, на чијој територији живи више од осамдесет хиљада становника, је по речима Александра Ждралета, председника општине, иницирала отварање полицијског одељења.

  Одржавање јавног реда и мира и брзо реаговање у одређеним ситуацијама биће основни задатака полицијског одељења у Палилули. Полицијска управа Ниш је у циљу јачања капацитета и ажурности полицијских службеника, у оквиру акције поделе 710 аутомобила свим полицијским испоставама у Србији, добила четрдесет патролних возила.(Д.В)