Gradska opstina Palilula

 • Насловна >> Секретар скупштине

  СЕКРЕТАР СКУПШТИНЕ

  ЈОВИЦА ДАМЊАНОВИЋ, дипломирани правник

  Контакт:

  Е-пошта:

  018 290 600

  jovica.damnjanovic@palilula.eu