Gradska opstina Palilula

 • Насловна >> Чланови општинског већа

  Веће Градске општине Палилула – чланови већа

  Братислав Вучковић, председник општине (по функцији)

  Лазар Динић, заменик председника општине(по функцији)

  Проф. др Мишко Живић, доктор медицинских наука

  Рођен је 1956.године у Нишу. Професор је на Медицинском факултету Универзитета у Нишу. Био је директор ОРЛ Клинике а од 2019. помоћник је генералног директора КЦ Ниш. Мишко Живић је аутор 156 научних радова и 5 универзитетских уџбеника. Члан је Америчке академије за хирургију, Европске академије за хирургију, почасни члан грчког и румунског Удружења хирурга главе и врата. Визитинг професор је Универзитета у Питсбургу, у Пенсилванији. Ментор је више докторских и магистарских теза као и преко 200 студентских дипломских радова. Учесник је више пројеката Министарства просвете и науке. Партиципирао је на више десетина стручних конгреса из домена медицинских наука, као организатор и предавач по позиву. Лечио је до сада 70.000 пацијената а 5000 је оперисао.Повереник је Савета за науку и технологију ГрО Ниш.

  Контакт:

  Е-пошта:

  018 290 600

  misko.zivic@palilula.eu

  Јовица Ралић, пензионисани официр војске Србије

  Рођен 21.02.1961. године у Куманову. Основну школу је завршио у Плашком (Република Хрватска), Средњу војну школу-смер везе (1979) и Вишу војну школу (1985-1988) завршио је у Београду. У гарнизонима војске у Гњилану, Карловцу, Загребу, Подгорици обављао је одговорне дужности за потребе службе. У периоду од 2002. до 2003. године био је командир Радио-релејног објекта Јастребац гарнизон Ниш. По потреби службе пензионисан крајем 2003. године. Председник је Општинског одбора Удружења пензионера општине Палилула и Председник одбора за административне и мандатско имунитетска питања у Скупштини општине Палилула. Председник је Општинског одбора ПУПС-а Палилула од 2019. године.

  Контакт:

  Е-пошта:

  018 290 600

  jovica.ralic@palilula.eu

  Предраг Петровић, струковни менаџер-специјалиста

  Рођен је у Нишу 27.07.1970.године. Место становања Суви До Основну и средњу школу завршио је у Нишу а Високу пословну школу струковних студија у Блацу. По образовању је струковни менаџер-специјалиста, смер: пословно управљање. Двадесетогодишње радно искуство на Нишкој телевизији на пословима руководиоца, реализатора – шеф смене. Дводеценијско искуство на планирању и организацији, руковођењу и реализацији сложених телевизијских структура. Био је Саветник директора Јавног предузећа за стамбене услуге „Нишстан“ Ниш, задужен за координацију праћења друштвених и економских кретања у стамбеној области. Искуство на организацији непосредног, директног контакта са грађанима, управницима стамбених заједница. Познавање енглеског језика и почетни степен познавања француског језика. Отац је два малолетна детета.

  Контакт:

  Е-пошта:

  018 290 600

  predrag.petrovic@palilula.eu

  Саша Усеновић, струковни правник

  Рођен 01.07.1965 године у Нишу. Основну и средњу саобраћајну школу завршио је у Нишу, као и Факултет за право, безбедност и менаџмент „Константин Велики“. Запослен је у Спортском Центру „ЧАИР“ од 01.07.1989. године. Тренутно је ангажован на месту руководиоца послова безбедности, одбране и ванредних ситуација. Ожењен, супруга Снежана и син Никола. Члан је Српске напредне странке од оснивања.

  Контакт:

  Е-пошта:

  018 290 600

  sasa.usenovic@palilula.eu

  Душан Пујовић, специјалиста, струковни инжењер заштите животне средине

  Рођен 07.10.1993. године у Нишу. Основну и средњу техничку школу завршио је у Нишу. Звање специјалиста струковни инжењер заштите животне средине стекао на Академији струковних студија у Нишу а тренутно је на мастер студијама на смеру управљање отпадом. Од 2013. био је радно ангажован у приватном сектору. Од 2018. запослен је у ЈКП „Медијана“ на позицији пословође у радној јединици за сакупљање и транспорт отпада. Од 2018. године је сарадник а од августа 2019. и координатор Канцеларије за младе у ГО Палилула. Говори енглески и француски језик.

  Контакт:

  Е-пошта:

  018 290 600

  dusan.pujovic@palilula.eu