Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 18.04.2016

  ЗАВРШЕТКОМ ЈУЖНОГ КОЛЕКТОРА БИЋЕ РАСТЕРЕЋЕНА МРЕЖА У ПАЛИЛУЛИ

  ЗАВРШЕТКОМ ЈУЖНОГ КОЛЕКТОРА БИЋЕ РАСТЕРЕЋЕНА МРЕЖА У ПАЛИЛУЛИ

  Како би спречили изливање канализације након јачих киша на територији Градске општине Палилула, радници Јавно комуналног предузећа Наисус обављају радове на редовном чићењу фекалне канализације на потезу од Палилуласке рампе до Техногаса, чиме се стварају услова за завршетак јужног колектора. Раднике је обишао са сарадницима и Бобан Џунић, председник Градске општине Палилула. Он је истакао добру сарадњу општине Палилула са ЈКП „Наиссус” у решавању бројних комуналних проблема како на подручију града тако и у сеоским насељима

  По речима директора „Наиссуса”, Дејана Андрејевића, ови радови су неопходни како би се створили услове да се растерети мреза у овом делу града и пребаци на слив јужног колектора. На тај начин ће се трајно решити и проблем који је често присутан око подвожњака у Зетској улици.

  Због честих плављења у време већих киша у Врбаској улици и око Апелационог суда „Наиссус” је прошле недеље урадио и растеретни прелив, а очићен је и део колектора у улици Ивана Милутиновића и у Шуматовачкој. (Д.В)