Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 01.10.2016

  ЗАВРШЕНА АКЦИЈА УКЛАЊАЊА КАБАСТОГ ОТПАДА

  ЗАВРШЕНА АКЦИЈА УКЛАЊАЊА КАБАСТОГ ОТПАДА

  Руководство Градске општине Палилула и менаџмент ЈКП Медиана, сагледавајући стање комуналне хигијене на територији општине, покренули су акцију КОМУНАЛНИ ДАН У ПАЛИЛУЛИ, која се након четири циклуса сакупљања комуналног отпада у шест месних канцеларија општине, завршава овог викенда (1.октобра) у МК „Палилула“.

  “На Палилули више нема кабастог отпада. Све што је вишак, Палилулци су донели до Месне канцеларије Палилула. Радници ЈКП Медијана натоварили су старе кревете, двоседе и осталу старудију на камион и правац рециклажни центар. Акцију прикупљања и одвожења кабастог отпада организовао је тим Градска општина Палилула.

  Циљ је да Општину очистимо од отпада, као и да се спречи стварање дивљих депонија, каже председник општине Александар Ждрале.

  Овде се сарадња JKP Медијане и општине Палилуле не завршава. Већ су договорене заједничке акције за лепшу и чистију градску општину. Првенствено се то односи на Спомен парк Бубањ и комплекс Старог гробља, каже председница Скупштине ГО Палилула Адриана Анастасов. (Фото.Д.Видојковић, ЕКОполис)