Gradska opstina Palilula

  • ОБЈАВЉЕНО 11.01.2020

    УРУЧЕНА НАГРАДА ГРАДА НИША „11.ЈАНУАР“

    Директор Клинике за кардиоваскуларне болести КЦ Ниш, доцент др Томислав Костић, глумац Народног позоришта у Нишу Мирољуб Недовић Рики и Женски фудбалски клуб Машинац, добитници су награде Града Ниша „11.јануар“. На свечаној седници Скупштине града, која је одржана поводом Дана ослобођења Ниша од Турака, у Светосавском дому ову престижну награду, повељу, статуету и новчани део, лауреатима су уручили градоначелник Ниша Дарко Булатовић и председник Скупштине града мр Раде Рајковић.

    Овој свечаности присуствовао је председник Градске општине Палилула Александар Ждрале са сарадницима и председница Скупштине општине Адриана Анастасов. Глумац Мирољуб Недовић живи на Палилули а седиште Женског фудбалског клуба Машинац је у насељу Делијски вис у општини Палилула, па је то био повод за заједничку фотографију и честитку председника Александра Ждрала награђенима.

    На конкурс који је расписан почетком децембра прошле године пристигло је 30 предлога (двадесетједан за појединце и девет за организације и установе). Комисија Скупштине града Ниша одлучила је да ове године додели само три награде у складу са критеријумима.(Драган Видојковић)