Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 15.09.2016

  У ТОКУ САНАЦИЈА МАГИСТРАЛНОГ ЦЕВОВОДА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША

  У ТОКУ САНАЦИЈА МАГИСТРАЛНОГ ЦЕВОВОДА У УЛИЦИ СТАНОЈА ГЛАВАША

  Због радова на санацији магистралног цевовода у улици Станоја Главаша 70, (15.септембра) доћиће до отежаног снабдевања водом, до потпуног престанка водоснабдевања за житеље друге, треће и четврте висинске зоне јужног дела града, на потезу од улице Станоја Главаша до села Паси Пољана у Градској општини Палилула.

  Радови на санацији цевовода почели су у 11:00 сати а завршетак радова се очекује до 15:00 сати. Ово подручије је обишао Александар Ждрале, председник Градске општине Палилула са Дејаном Андрејевићем, директором ЈКП Наиссус.

  „Врло неприступацан терен на брду, где цевоводи пролазе кроз приватне поседе, углавном су то воћњаци, ливаде, каже директор Андрејевић. Нажалост, некада је то тако рађено па смо сада у великом проблему да санирамо хаварије, које су учестале овог месеца на подручију општине Палилула.
  За сада нема штете на објектима, каже председник општине Палилула Александар Ждреале али пролаз и ископ се обавља у приватним парцелама.

  Стабилно водоснабдевање за житеље друге и треће висинске зоне, кажу у ЈКП Наиссус биће успостављено у касним вечерњим сатима и током ноћи. Житељи четврте висинске зоне воду у својим домовима могу да очекују наредног дана. Нишки водовод је обезбедио цистерне са пијаћом водом које ће кружити на овом потезу. (Д.В. ЕКОполис)