Gradska opstina Palilula

  • ОБЈАВЉЕНО 25.12.2019

    СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ УРУЧЕЊА ПРИЗНАЊА НИШАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

    Појединцима, који су својим радом и делима обележили 2019. годину, начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски, уручила је 25.децембра признања Округа. Овој свечаности уручења признања присуствовали су председници локалних самоуправа Округа, начелници и шефови инспекцијских служби.

    У име Градеске општине Палилула овом догађају присуствовао је председник Александар Ждрале. За хуманост признање Округа је добила Милка Брајковић Ранђеловић која је путем друштвених мрежа и групе „Ако имаш ти донеси, ако немаш ти однеси“ повезала хумане људе са онима којима је помоћ неопходна. Признање је уручено ренџеру Душану Смиљанићу, за допринос друштвеној заједници јер је са групом ентузијаста некадашњи запуштен војнички пут који пролази кроз сићевачки крај преобратио у туристичи производ „Виа Милитарис“.

    Љиљана Стојановић, председници Кола српских сестара Ниша за пружену помоћ, изражену племенитост и хуманост; доцент др Драган Милић, директор Клинике за кардиохирургију у Нишу за друштвену одговорност, за све оно што је урадио за Клинику, пацијенте и целу заједницу, Зоран Мирашевић међународном судији у кулинарству за промоцију Србије и Ниша у свету и Марјан Здравковић, уметнички руководилац КУД „Мозаик“ за пружену помоћ особама са инвалидитетом и њихово укључивање у Културно уметничко друштво.(Фото Драган Видојковић)