Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 01.09.2016

  РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ОБИШЛО „ПРВАКЕ“

  РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ОБИШЛО „ПРВАКЕ“

  Почетак нове школске године у Градској општини Палилула, по традицији је обележен свечано. У седам основних и две специјалне школе, које су ове школске године на Палилули уписале више од 550 првака, добродошлицу својим другарима, пригодним програмом, пожелели су ученици старијих разреда и директори школа.

  Овим поводом, председник Градске општине Палилула Александар Ждрале и председница Скупштине општине Палилула Адриана Анастасов, са сарадницима, обишли су прваке у две основне школе, на градском подручију ОШ»Сретен Младеновић-Мика» и на сеоском, ОШ «Бранко Радичевић» у Габровцу. „Прваци“ су као поклон добили ранчеве и школски прибор, дар општине Палилула.

  „Драга децо, поштовани родитељи, желимо да данас покажемо да је ваша општина Палилула са вама у сваком важном периоду живота, истакао је председник општине Палилула. Честитам вам полазак у школу, желим вам пуно осмеха, среће, успеха и наравно пуно петица током школовања. Трудите се да сваког дана ваша дечја маштовитост, креативност, истрајност и одговорност долазе до пуног изражаја. Надам се да ће многи од вас прославити име Палилула веома брзо, већ на разним школским такмичењима.(Д.Видојковић, ЕКОполис, фото)