Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 05.12.2017

  РАСПРАВА О СТРАТЕГИЈИ БЕЗБЕДНОСТИ У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

  РАСПРАВА О СТРАТЕГИЈИ БЕЗБЕДНОСТИ У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

  Градска општина Палилула била је домаћин јавне расправе (5.новембра) о нацрту Стратегије безбедности града Ниша 2017-2020. О овом значајном стратешком документу, са представницима Савета грађана, образовних установа, организација цивилног друштва, у сали Нишког културног центра, разговарали су градоначелник града Ниша Дарко Булатовић и председник Градске општине Палилула Александар Ждрале.

  У веома отвореном и садржајном разговору указано је на бројне проблеме који су присутни у насељима општине Палилуа али и о могућностима решавања и плановима Града који проистичу из овог стратешког документа, а имају везе са унапређењем свих аспеката безбедности у граду. Савет за безбедност Града Ниша – радне групе Савета, уз подршку Мисије ОЕБС-а у Србији сачинио је нацрт Стратегије безбедности за период 2017-2020.

  О овом документу организоване су расправе у свим општинама а заинтересовани грађани могу слати своје предлоге и сугестије путем електронске поште – на следећу адресу, savet.bezbednost@gu.ni.rs до 10.децембра. Друга јавна расправа о нацрту Стратегије безбедности града Ниша 2017-2020. у Градској општини Палилула биће организована 11.децембра у18:00 часова у сали Нишког културног центра. (Д.Видојковоић, ЕКОполис)