Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 24.06.2019

  ПРОМОВИСАНЕ УСПЕШНЕ АМАТЕРСКЕ СПОРТИСTКИЊЕ ПАЛИЛУЛЕ

  ПРОМОВИСАНЕ УСПЕШНЕ АМАТЕРСКЕ СПОРТИСКИЊЕ ПАЛИЛУЛЕ

  Градска општина Палилула, Женска одборничка мрежа и Комисија за родну равноправност, у оквиру активности унапређења родне равноправности у 2019. „ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВЕ УЛОГЕ“ и реализације „Стратегије за унапређење родне равноправности“ Градске општине Палилула – Ниш са „Акционим планом 2017-2021. године, остварује пројекат „Промоција успешних аматерских спортискиња“. Након јавног позива спортским клубовима са територије општине Палилула, Комисија за избор успешних аматерских спортискиња донела је Одлуку о избору ПЕТ најуспешнијих.

  Услове и критеријуме из јавног позива из 2019.године у оквиру пројекта Промоција успешних аматерских спортискиња испуниле су кандидаткиње (спoртискиње) спортских кпубова са територије Градске општине Палилула: Нађа Павловић, (2008.) Клуб за ритмичку гимнастику „Фокица“, Ања Станковић, (2005.), Мина Милосављевић, (2004.) и Сара Милосављевић, (2004.) чланице Tениског клуба „Таж“и Софија Милкић, (2007.) Стонотениски клуб „Стони“

  На пригодној свечаности, у НИШКОМ КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ, успешним аматерским спортискињама општине Палилула председница Скупштине општине Палилула Адриана Анастасов са сардницима уручила је поклоне у спортској опреми и брошуру „ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВЕ УЛОГЕ“. (Д.В.)