Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 23.06.2022

  ПРОЛЕЋНО, ЕСТЕТСКО УРЕЂЕЊЕ ПРОСТОРА

  ПРОЛЕЋНО, ЕСТЕТСКО УРЕЂЕЊЕ ПРОСТОРА

  Александар Живадиновић са супругом Драгицом добитници су једне од награда за пролећно естетско уређење простора у општини Палилула

  Конкурс за пролећно естетско уређење простора на територији Градске општине Палилула је окончан. У овом циклусу такмичења, које се одвијало у три категорије, (најлепше украшен балкон /тераса, двориште, међублоковски простор / сокак), по оцени стручног жирија, од приспелих предлога одабрана су четири домаћинства. Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима обишао је уређене просторе и члановима награђених породица уручио поклоне.

  Александар Живадиновић са супругом Драгицом добитници су награде за пролећно естетско уређење простора у општини Палилула.

  Међународни дан планете Земље у циљу скретања пажње на значај очувања природе и спречавања негативних последица људских активности по животну средину ове године обележава се под мотом „Инвестирајте у нашу планету“. По речима председника Вучковића уређење и заштита животне средине на територији општине одвија се у циљу подстицаја одговорности сваког појединца према окружењу у којем живимо. Ову активност у општини Палилула помогли су у својству донатора компанија Хусавра и ТВ Зона плус.(Д.Видојковић, ЕКОполис)

  НАЈЛЕПШИ ВРТОВИ НИШКЕ ПАЛИЛУЛЕ