Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 15.08.2017

  ПРИМАРНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЗАПОСЛЕНИХ

  ПРИМАРНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ЗАПОСЛЕНИХ

  Центар за превентивне здравствене услуге Дома здравља Ниш у сарадњи са Градском општином Палилула, након спроведене акције за становништво на терену, организовао је здравствену акцију намењену запосленима у Управи ГО Палилула.

  У току ове акције, која се одвијала од 08:30-11:30 сати у просторијама општине, обављена је провера крвног притиска запослених, едукација жена за самопреглед дојке и заказивање мамографије у Дому здравља Ниш и хемдетект тест – за жене старије од 50 година. Сви запослени имали су могућност да бесплатно добију савет лекара, дијететичара-нутриционисте, патронажне сестре. О сарадњи Дома здравља Ниш и Градске општине Палилула, на конференцији за новинаре говорили су др Невена Симовић, потпарол Дома здравља и Александар Ждрале, председник општине Палилула.

  Председник општине је похвалио рад Дома здравља и изјавио да ће се наставити сарадња у активностима прегледа пацијената на терену у сеоским срединама, као и са другим видовима унапређења здравља запослених.(Д.Видојковић)

  РТВ БеллеАмие: Превентивни прегледи у Палилули