Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 04.09.2020

  ПРИЈЕМ ЗА НАЧЕЛНИКА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ

  ПРИЈЕМ ЗА НАЧЕЛНИКА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ

  Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић, примио је у просторијама општине начелника Полицијске управе у Нишу Славишу Виријевића који је ново изабраном председнику пожелео успешан рад и наставак сарадње. У протоколарном разговору, председник Вучковић је истакао значај ове сарадње у циљу повећања безбедности грађана и имовине на подручију општине Палилула – територијалној организацији Града Ниша, у којој живи више од осамдесет хиљада грађана.

  Председник општине Палилула је са начелником Виријевићем обишао и Полицијске просторије у Улици Косте Абрашевића број 1, (реновиран простор некадашње Месне заједнице „Ђука Динић“) које су отворене почетком ове године. Простор се и даље опрема за нове садржаје функционисања полицијске станице. По речима Виријевића полицијским службеницима нови простор је омогућио значајно боље услове за рад и успешну сарадњу са грађанима. У новим полицијским просторијама у општини Палилули, раде полицијски службеници опште надлежности, оперативна група и дежурна служба.

  „Отварањем нових полицијских просторија на подручју Градске општине Палилула, Министарство унутрашњих послова још једном је показало своју посвећеност у имплементацији пројекта „Полиција у локалној заједници“, изјавио је у Нишу, 30.јануара директор полиције Владимир Ребић. Полицијска управа Ниш у сарадњи са Градском општином Палилула, успешно сарађује и у пројектним активностима попут акције “Реци НЕ насиљу у породици” у општини Палилула која је организована са циљем да се оснаже жртве да препознају и пријаве породично насиље. (Д.Видојковић, ЕКОполис)