Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 03.09.2018

  ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ЧЕСТИТАО УЧЕНИЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

  ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ЧЕСТИТАО УЧЕНИЦИМА ПОЛАЗАК У ШКОЛУ

  У Градској општини Палилула, почетак нове школске 2018. године обележен је свечано. У седам основних и две специјалне школе, које су ове школске године на Палилули уписале 532 првака, по традицији, добродошлицу својим другарима, пригодним програмом, пожелели су ученици старијих разреда и директори школа.

  Председник општине Палилула Александар Ждрале са сарадницима, члановима општинског Већа, обишао је прваке и уручио им поклоне-ранчеве и школски прибор, дар компаније Хијероглиф и општине Палилула и пожелео пуно успеха у образовању.

  „Драга децо, поштовани родитељи, желимо да данас покажемо да је ваша општина Палилула са вама у сваком важном периоду живота, истакао је председник општине Палилула. Честитам вам полазак у школу, желим вам пуно осмеха, среће, успеха и наравно пуно петица током школовања. Трудите се да сваког дана ваша дечја маштовитост, креативност, истрајност и одговорност долазе до пуног изражаја. Надам се да ће многи од вас прославити име Палилула веома брзо, већ на разним школским такмичењима.
  Александар Ждрале, председник Градске општине Палилула