Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 02.09.2020

  ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА БРАТИСЛАВ ВУЧКОВИЋ А ЗАМЕНИК ЛАЗАР ДИНИЋ

  ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА БРАТИСЛАВ ВУЧКОВИЋ А ЗАМЕНИК ЛАЗАР ДИНИЋ

  На другој седници Скупштине Градске општине Палилула, која је одржана у сали Нишког културног центра 2.септембра 2020. Братислав Вучковић, дипломирани правник, изабран је за председника општине. Његов заменик биће Лазар Динић, професор физичке културе док ће дужност већника у новом мандатном периоду обављати проф,др Мишко Живић, Душан Пујовић, Саша Усеновић, Јовица Ралић и Предраг Петровић, одлучили су одборници општинског парламента Палилуле.

  Братислав Вучковић захвалио је одборницима на указаном поверењу и грађанима општине Палилула на подршци датој на последњим изборима и нагласио да ће са својим тимом радити да се у општини Палилула живот становника одвија квалитетније. „Већ сутра кренућемо у акцију да започето завршимо а затим са грађанима осмислимо нове пројекте који ће допринети развоју наше територијалне организације Града Ниша под мотом „Палилула наша породица“, нагласио је Вучковић.

  На овој седници, за заменика председника Скупштине општине изабранa је Бојана Јовић, досадашњи члан општинског Већа а за председника Одбора за административна и мандатно – имунитетска питања Александар Ждрале, председник општине Палилула у протходном периоду. Седницом Скупштине је председавао, председник Скупштине, Никола Божић који је на ову функцију изабран на конститутивној седници са новим сазивом Скупштине коју чини 25 одборника.

  РТВ БЕЛАМИ: Братислав Вучковић нови је председник градске општине Палилула