Gradska opstina Palilula

  • ОБЈАВЉЕНО 09.07.2016

    ПРЕДСЕДНИК ЏУНИЋ ОТВОРИО ФУДБАЛСКИ ТУРНИР У МРАМОРУ

    Председник Градске општине Палилула Бобан Џунић, отворио је у Мрамору спортско-рекретивну манифестацију’- турнир у малом фудбалу, која је ове године окупила више од двадесет фудбалских тимова. До краја месеца, на теренима Фудбалског клуба „Мрамор“, одвијаће се спортска такмичења али и културно уметнички програм и забавне активности за најмлађе.

    По речима Милоша Станковића, једног од организатора турнира, интересовање мештана за фудбалски турнир је велико али ту су и други садржаји који пружају могућност за дружење и забаву свих генерација. „Спорт и развој физичке културе има важно место у нашом стратешким активностима, рекао је овим поводом председник општине Бобан Џунић. Промоцију спорта али и здравих начина живота, истичемо као приоритет у нашем раду са омладином. Остварујемо успешну сарадњу са бројним организацијама, удружењима и клубовима, подржавамо успешне спортисте али и организацију великих спортских дешавања у нашим насељима.

    Овај турнир, већ више од тридесет година подстиче становнике, посебно младе да кроз грађански активизам унапреде садржаје у својој средини. Општина Палилула је то препознала и пружила одговарајућу подршку организаторима програма.(Текст-фото Д.Видојковић)