Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 06.10.2017

  ОТВОРЕН САЈАМ „АУТО МОТО ФЕСТ НИШ 2017“

  ОТВОРЕН САЈАМ "АУТО МОТО ФЕСТ НИС 2017"

  Осми Сајам аутомобила, мотора и пратеће опреме – „Ауто мото фест Ниш 2017“, отворен је у нишкој хали „Чаир“. Једну светску, али и девет српских премијера љубитељи аутомобила моћи ће да погледају од 6.до 8.октобра. Представници града Ниша-градских општине и представници организатора изјавили су да је Сајам аутомобила једна од најзначајнијих сајамских манифестација на југу Србије што потврђују и подаци да је прошлогодишњи сајам обишло преко 20.000 посетилаца.

  На овогодишњем сајму посетиоцима ће бити представљен рестилизован Пеугеот 308, домаће премијере возила попут теренца Мазда ЦX4, рестилизованог Фиата 500Л, Школе Рапид и најпродаванији двосед у свету Мазде МX4. Оливер Пауновић, директор „Цитy маркетинг центра“, који је организатор Сајма, истакао је да се на овогодишњем Сајму представља више од 15 ауто-брендова, као и двоточкаши на струју, произвођачи теретних возила, гума и пратеће опреме.

  Градска општина Палилула је и ове године подржала ову сајамску манифестацију и опремила свој штанд. По речима Марије Брајдић, начелнице општинске Управе, то је део активности општине на стварању услова и пословног амбијента за равој предузетниства. Радно време сајма је од 10 до 20 часова, а цена улазнице је 200 динара.(Фотографије и текст Д.Видојковић)