Gradska opstina Palilula

  • ОБЈАВЉЕНО 04.10.2019

    ОТВОРЕН 10.АУТО МОТО ФЕСТ 2019

    Јубиларни, ДЕСЕТИ по реду АУТО МОТО ФЕСТ 2019., свечано је отворен у петак 04. октобра у нишкој хали „Чаир“. Ниш је већ убележен на мапи великих европских градова у којима се одржавају сајмови. Сајам је отворио Младен Алвировић, уредник и водитељ емисије о аутомобилизму и ревије „САТ”. Учеснике и организаторе Сајма су поздравли и градоначелник Ниша Дарко Булативић. и директор Сајма Оливер Пауновић. Као и претходних година на овогодишњем сајму аутомобила представљене су европске, српске и наравно нишке премијере, уз велики број излагача и сајамски попуст.

    Градска општина Палилула, је на сајамској манифестацији посдтасвила свој штанд, На на свечаности отварања АУТО МОТО ФЕСТА присуатвовао је и председник општине Александар Ждрале са сарадницима. Оно што ће свакако обележити овај сајам су свакако и електрични аутомобили, који ће се по први пут наћи пред публиком овог дела Србије. За три дана одржавања Сајма заинтересовани посетиоци имаће прилике да виде чак 5 аутомобила који ће премијерно бити приказани у Србији и велики број четвороточкаша који још увек Нишлије нису виделе. Нишке премијере су: Toyota – Camry, Corola hibrid, Rav 4, Citroen – C5 R-cross, Berlingo, Nissan -Kashqai, Ford-Focus, Volkswagen – Tuareg, Arteon, Mazda 3, Huyndai-Elantra restilizovanа и Ауди – А6 чија промоција је такође нишка премијера.

    Осим путничког на нишком сајму биће понуђен и богат теретни програм, уз пратећу опрему. Неће изостати велика понуда гума док ће осигуравајућа друштва имати своје штандове и приступачну понуду. Традиционално ће бити постављена и тркачка стаза за малишане. Олдтајмери имаће своје место, јер управо њихова изложба сваке године изазове велико интересовање посетилаца. (Д.В)