Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 07.10.2017

  ОРГАНИЗАТОРИМА И ЗАПАЖЕНИМ УЧЕСНИЦИМА САЈМА ЗАХВАЛНИЦЕ

  ОРГАНИЗАТОРИМА И ЗАПАЖЕНИМ УЧЕСНИЦИМА САЈМА ЗАХВАЛНИЦЕ

  Другог дана на 8.Сајму аутомобила, мотора и пратеће опреме, који се до 8.октобра, одржава у нишкој хали Чаир, Марија Брајдић, начелница Управе Градске општине Палилула, уручила је награде-захвалнице организаторима и учесницима сајма.

  За најинтересантнији штанд на Сајму проглашена је Raavex group а за сарадњу са купцима захвалница је уручена Ауто кући „Крунић“. За допринос развоју предузетништва Оливеру Пауновићу, директору Сајма; City Marketing Centru, организатору 8. Сајма аутомобила, мотора и пратеће опреме у Нишу и Маји Воденичарски, ПР Сајма.

  О сарадњи са организатором Сајма-City Marketing Centrom, активностима општине Палилула на подстицају привредног развоја и суседске сарадње у Региону, подршци сектору малих и средњих предузећа у сусрету са новинарима начелница општинске Управе ГО Палилула Марија Брајдић је нагласила: „Сматрамо да ове сајамске манифестације доприносе јачању малих и средњих предузећа“ и промоцији туристичке привреде нашег града. Ми смо у општини Палилула то препознали и уврстили у наш Акциони програм развоја – Стратегију развоја малих и средњих предузећа и предузетништва (СМПП).

  Захваљујући пројектним активностима, у општини Палилула успешно ради Центар за развој предузетништва, чијим деловањем је ојачан предузетнички дух у нашој средини. Општина је остварила сарадњу са Регионалном привредном комором Ниш у организовању сајмова, привредних изложби и других промотивних манифестација и образовних програма. (Фото-текст Д.Видојковић)

  РТВ БелаМи – Штанд општине Палилула на Сајму аутомобила