Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 06.03.2016

  ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ У ГАБРОВЦУ

  ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ У ГАБРОВЦУ

  Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је за школску 2015/2016. годину Стручно упутство о организовању такмичења и смотри ученика основне и средње школе и у Годишњем календару такмичења одређени су организатори такмичења и смотри. У основној школи „Бранко Радичевић“ у Габровцу, 6.марта одржано је општинско такмичење из биологије из. Ова активност окупила је 106 ученика из 8 школа са територије Градске општине Палилула.

  Пре почетка такмичења ученике је поздравио председник Градске општине Палилула Бобан Џунић и домаћин ове активности Глорија Радојчић, директорka основне школе „Бранко Радичевић“ у Габровцу.

  Председник Џунић је ученицима пожелео успешно решавање задатака и овим поводом истакао да општина Палилула подржава најуспешније ученике и студенте а кроз Канцеларију за младе подстиче њихова интересовања.

  Ученици који постигну најбоље резултате на овом општинском такмичењу оствариће право да се у наредном циклусу такмичења појаве на окружном а затим и на републичком такмичењу из наставног предмета биологије. (Д.Видојковић, ЕКОполис)