Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 20.07.2016

  ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ВЕЋА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

  ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА ВЕЋА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

  У Градској општини Палилула одржана је конститутивна седница Већа општине Палилула. Овај извршни орган општине чине Александар Ждрале, Председник градске општине, Никола Божић, заменик председника градске општине и пет чланова, који су изабрани на изборној седници Скупштине, тајним гласањем, на период од четири године. Чланови општинског већа Палилуле у новом сазиву су и Бојана Јовић, економиста (СНС), Ивица Стојановић, економиста (СНС), Лазар Динић, проф.физичке културе (СНС), Милош Стојиљковић, дипл.инж.телекомуникације (СНС), Златко Шемић, пензионер (ПУПС). На конститутивној седници Већа, усвојен је закључак о подели ресора, како би рад овог органа био још ефикаснији.

  Овим поводом обављена је и примопредаја дужности између, Бобана Џунића досадашњег председника општине и Александра Ждралета који ће обављати дужност председника општине Палилула у овом мандатном периоду.

  Конститутивној седеници Већа Градске општине Палилула присуствовали су и Адриана Анастасов, председница Скупштине ГО Палилула и Марија Брајдић, начелница Управе ГО Палилула.(Д.Видојковић)