Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 14.03.2020

  ОБАВЕШТЕЊЕ О МЕРАМА ПРЕВЕНЦИЈЕ У ЦИЉУ СПРЕЧАВАЊА ИНФЕКЦИЈЕ ИЗАЗВАНЕ КОРОНА ВИРУСОМ КОД ЗАПОСЛЕНИХ И КОРИСНИКА УСЛУГА ГО ПАЛИЛУЛА

  ГРАДСКА ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА ЈЕ ДАНА 14.МАРТА 2020. ГОДИНЕ ДОНЕЛА ПЛАН МЕРА О ЗАШТИТИ ЗАПОСЛЕНИХ И КОРИСНИКА УСЛУГА ГО ПАЛИЛУЛА.

   МЕРЕ:

  ПРЕДУЗЕЋЕ СЕ МЕРЕ ЗА ДЕЗИФЕНКЦИЈУ СЛУЖБЕНИХ ПРОСТОРИЈА, ТАКО ШТО ЋЕ СЕ ОБЕЗЕБЕДИТИ СРЕДСТВА ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ. ОБЕЗБЕДИЋЕ СЕ НА СВАКОМ СПРАТУ ПО ЈЕДНО МЕСТО ЗА ПРАЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈУ РУКУ.

  СВАКИ ЗАПОСЛЕНИ БИЋЕ УПОЗНАТ СА ОПШТИМ МЕРАМА КОЈЕ ТРЕБА ДА ПРЕДУЗМЕ ЗА САМОЗАШТИТУ ОД НАСТАНКА И ШИРЕЊА ИНФЕКЦИЈЕ, РАДИ ОДГОВОРНОГ ПОНАШАЊА ПРЕМА КОЛЕГАМА СА КОЈИМА ДЕЛИ КАНЦЕЛАРИЈУ.

  ЗАБРАЊУЈУ СЕ СВЕ ПОСЕТЕ НА РАДНОМ МЕСТУ. КОМУНИКАЦИЈА ЋЕ СЕ ОБАВАЉАТИ ТЕЛЕФОНСКИМ ПУТЕМ И Е-ПОШТОМ.

  УВЕШЋЕ СЕ ПРЕРСПОДЕЛА РАДНОГ ВРЕМЕНА, РАДОМ У ДВЕ СМЕНЕ КАКО БИ СЕ СМАЊИО БРОЈ ЗАПОСЛЕНИХ КОЈИ У ИСТОМ ТРЕНУТКУ ДЕЛЕ ЈЕДНУ КАНЦЕЛАРИЈУ.

  РЕДУКОВАЋЕ СЕ РАД СА СТРАНКАМА НА СЛЕДЕЋИ НАЧИН:

  ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА – ПРИЈАВА КОМУНАЛНОЈ ИНСПЕКЦИЈИ ВРШИЋЕ СЕ ИСКЉУЧИВО ПРЕКО АПЛИКАЦИЈЕ КОМУНАЛКО. ЗА ОНЕ ГРАЂАНЕ КОЈИ НЕ ПОСЕДУЈУ АНДРОИД ТЕЛЕФОНЕ СВОЈЕ ЗАХТЕВЕ МОГУ ПОСЛАТИ ПУТЕМ ПОШТЕ, ИЛИ КОНТАКТИРАТИ КОМУНАЛНУ ИНСПЕКЦИЈУ НА СЛЕДЕЋЕ ТЕЛЕФОНЕ: 018/290-600 И 290-608 ДО ДАЉЊЕГ.

  ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ПРОФЕСИОНАЛНИХ УПРАВНИКА УВОДИ СЕ CALL-CENTAR: 018/ 282-380.

  СВИ УПРАВНИЦИ СТАМБЕНИХ ЗГРАДА ДОБИЋЕ УПУСТВО О МЕРАМА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ИНФЕКЦИЈА НА МЕЈЛОВЕ КОЈЕ СУ ДОСТАВИЛИ ПРИЛИКОМ РЕГИСТРАЦИЈЕ СТАМБЕНИХ ЗГРАДА.

  УВОДИ СЕ CALL-CENTAR ЗА ХИТНЕ ПОЗИВЕ, СТАРИХ И ИЗНЕМОГЛИХ ЛИЦА КОЈА ЖИВЕ У САМАЧКИМ ДОМАЋИНСТВИМА. БРОЈ ТЕЛЕФОНА: 018/282-380

  ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА БЕСПЛАТНУ ПРАВНУ ПОМОЋ НИЈЕ ВИШЕ МОГУЋЕ ЗАХТЕВ ПОДНОСИТИ ЛИЧНО У КАНЦЕЛАРИЈИ ВЕЋ САМО ПУТЕМ ПОДНЕСАКА ПРЕКО ПОШТЕ ИЛИ НА МЕЈЛ АДРЕСУ: tamara.pesic@palilula.eu , ИЛИ НА ТЕЛЕФОН: 018/290-600 ЛОКАЛ 5005, ДО ДАЉЊЕГ.

  ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ПРЕДУЗЕТНИКА МОГУЋЕ ЈЕ ИСКЉУЧИВО ПУТЕМ ПОДНЕСАКА ПРЕКО ПОШТЕ, МЕЈЛОМ: palilulacrp@gmail.com, ИЛИ ПОЗИВОМ НА БРОЈ ТЕЛЕФОНА: 018/560-011.

  ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДСТАВКА ГРАЂАНА РЕСОРНИМ ВЕЋНИЦИМА И ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ МОГУЋЕ ЈЕ ИСКЉУЧИВО ПУТЕМ ТЕЛЕФОНА: 018/290-600 ИЛИ ПУТЕМ МЕЈЛА ИЛИ ПОДНЕСКОМ ПРЕКО ПОШТЕ.

  ЗА СЕОСКА ПОДРУЧЈА И ЗА РОМСКА НАСЕЉА СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА БИЋЕ ОБАВЕЗАНИ ПРЕДСЕДНИЦИ САВЕТА ГРАЂАНА ЗА МЕРЕ ЗА СПРЕЧАВАЊА НАСТАНКА ШИРЕЊА ИНФЕКЦИЈЕ А КОЈИ ЈЕ ИЗДАО ИНСТИТУТ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ НИШ ИСТАКНУ НА ВИДЉИВА МЕСТА У СЕЛИМА И РОМСКИМ НАСЕЉИМА.

  УРЕЂУЈЕ СЕ НАЧИН ПРИЈЕМА СТРАНАКА НА ШАЛТЕРИМА ОБЈЕДИЊЕНЕ НАПЛАТЕ И ШАЛТЕРИМА ПОШТЕ НА ТАЈ НАЧИН ШТО ЋЕ У У ШАЛТЕРСКОЈ САЛИ БИТИ ПРИМЉЕНА ЈЕДНА СТРАНКА А У ХОЛУ ЈЕ МОГУЋЕ ЗАДРЖАВАЊЕ ДВЕ СТРАНКЕ.

  ОВЛАШЋЕНО ЛИЦЕ – ОПЕРАТЕР У ПРОТОКОЛУ ОНЕМОГУЋИЋЕ УЛАЗ СВИМ СТРАНКАМА КОЈЕ НЕМАЈУ УНАПРЕД ЗАКАЗАН ТЕРМИН И ОНЕМОГУЋИЋЕ НЕПОТРЕБНО ЗАДРАЖАВАЊЕ СТРАНАКА У ОПШТИНИ.

  ОБАВЕШТЕЊЕ ГРАЂАНИМА БИЋЕ ИСТАКНУТО НА ВИДНОМ МЕСТУ НА УЛАЗНИМ ВРАТИМА ОПШТИНЕ.

  ГРАДСКА ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА ИМАЋЕ МОБИЛНО ВОЗИЛИО СА ВОЗАЧЕМ ЗА ХИТНЕ ИЗЛАСКЕ НА ТЕРЕН.

  ОВЛАШЋЕНО ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ СА ЈАВНИМ ПРЕДУЗЕЋИМА ЈЕ СЛУЖБЕНИК ВОЈКАН ТРИЧКОВИЋ, БРОЈ ТЕЛЕФОНА: 018/290-608.

  КОРДИНАТОР ЗА САРАДЊУ СА КРИЗНИМ ШТАБОМ ГРАДА НИША ЈЕ МИЛАН НИКОЛИЋ, БРОЈ ТЕЛЕФОНА: 018/566-011.

  ДО ДАЉЊЕГ СЕ СТОПИРАЈУ ПУТОВАЊА ПОВОДОМ СТРУЧНИХ УСАВРШАВАЊА КАО И ОДРЖАВАЊЕ ЈАВНИХ ТРИБИНА.

  ДО ДАЉЊЕГ СЕ ОТКАЗУЈЕ КОМБИ ПРЕВОЗ ИНВАЛИДНИХ ЛИЦА И СПОРТСКИХ УДРУЖЕЊА.

  ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ
  АЛЕКСАНДАР ЖДРАЛЕ