Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 31.12.2016

  НОВОГОДИШЊА И БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА – НИШ, Александра ЖДРАЛЕТА

  НОВОГОДИШЊА И БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА – НИШ, Александра ЖДРАЛЕТА

  Поштовани грађани Палилуле,
  драги сарадници, пословни партнери и донатори, желим Ва пуно успеха и радости у Новој 2017. години.

  Очекујем да нам Нова година буде успешнија од свих протходних. Палилула је развојно орјентисана градска општина Града Ниша, која гради нову, реалну визију развоја, са циљем да обезбеди квалитетнији и садржајнији живот свих грађана. Унапредили смо рад општинске Управе и других органа у општини Палилула – применили високе стандарде квалитета у раду општинске Управе.

  Настављамо са праксом да путем прекограничних пројеката обезбедимо потребна средства за нове развојне програме; подстичемо интересовања и пружамо подршку развоју и образовању деце и младих; залажемо се и афирмишемо предузетнички дух, стварамо улове за нова запошљавања, помажемо социјално угрожене и грађане трећег доба . Мере штедње и одговорно-транспарентно управљање буџетом начин је рада руководства општине Палилула. Опредилили смо Акционим планом нашу визију развоја.

  Тежимо циљу да општина Палилула. буде „..економски развијена заједница, интегрисана у глобалне токове, атрактивна за живот и рад, коју карактерише флексибилно тржиште рада, конкурентни људски ресурси и богат културни идентитет.« Уверен сам да смо протеклим резултатима и добром садрадњом са грађанима обезбедили развојни пут и место у оквиру активности Града Ниша.

  ПРЕДСЕДНИК ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА
  Александар Ждрале,с.р.