Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 12.04.2016

  НОВИ КОШЕВИ И ТАБЛЕ ЗА МЛАДЕ

  НОВИ КОШЕВИ И ТАБЛЕ ЗА МЛАДЕ

  Становници насеља Бубањ добили су уређен терен за спортско-рекреативне активности. Нове табле, нови кошеви. Сада млади из овог насеља имају где да се окупе, друже и, уједно, одиграју коју фер утакмицу. Овај терен обишао је и председник општине Палилула Бобан Џунић са сарадницима.

  Настављамо акцију уређења игралишта и међублоковског зеленила. Житељи овог насеља упутили су иницијативу за уређење терена и ми смо им изашли у сусрет. Ово је, иначе, једини терен на територији Бубња, ту се окупља велики број младих. У наставку имамо мобилијар, који смо одрадили захваљујући пројекту са Нафтном индустријом Србије, рекао је председник Џунић.

  За уређење терена заслужна је и Канцеларија за младе општине Палилула.
  „Једна од наших идеја је уређење игралишта и терена. Млади се друже, а уједно се и баве спортом и промовишу здраве стилове живота, нагласила је Ивана Јовић, координатор Канцеларије за младе. Синиша Симоновић, житељ овог насеља, захвалан је општини Палилула на помоћи. „Табле су биле у очајном стању. Сада све добро изглада. За четири, пет дана све је реновирано и деца и млади имају где да се играју и забављају, закључио је Симоновић.

  На крају, спортски терени имају значајну улогу, посебно у сеоским подручјима. Они су важно место окупљања становника, а посебно омладине.(Фото.Д.Видојковић)