Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 09.01.2017

  НИШКЕ ВЕСТИ ДОДЕЛИЛЕ НАГРАДЕ НАЈ НИШЛИЈАМА

  НИШКЕ ВЕСТИ ДОДЕЛИЛЕ НАГРАДЕ НАЈ НИШЛИЈАМА

  У деветнаесту годину рада City Marketing Centar улази са амбициозним пословним плановима, рекао је Оливер Пауновић директор и нагласио да је посебно поносан на чињеницу да је баш данас, када слави славу својих предака, Светог Стефана Првомученика, „кренуо“ са радом први нишки сајт са националном покривеношћу – Србија Вести. Додела признања Нај Нишлијима 2016. постаће традиција Нишких Вести, а анкета ће се спроводити крајем сваке календарске године.

  Уз присуство званица из јавног живота Ниша, свечано су додељене и награде Нај Нишлијама. Ове године, гласовима читалаца Нишких Вести, титулу Нај Нишлијке добила је Јасмина Бараћ Перовић, која је примајући признање, статуу „Викторије“ рекла: „Указана ми је велика част, да за кратко време добијем преко хиљаду и сто гласова – лајкова од својих суграђана. Имам толику подршку људи који ми и иначе свакодневно помажу, а већина њих је и данас овде са мном. Хвала вам неизмерно на подршци и снази, племенитости и разумевању. Можда је то за вас мало, али свима нама који смо у оваквој ситуацији значи много,“ казала је на додели у хотелу „My place“. Јасмини је на овом признању честитао И Александар Ждрале, председник Градске општине Палилула.

  У име Игора Нуркића, Нај Нишлије за 2016. годину, признање је примила његова мајка Тамара. „Ја се превасходно захваљујем Нишким Вестима што су покренуле ову акцију. Хвала на огромној позитивној енергији која нас је пратила од почетка Игорове болести, када смо били на лечењу, а и сад док траје тај постоперативни период праћења болести,“ рекла је Тамара Нуркић.

  Марина Адамовић, која је добила признање Нишких Вести за несебичан, пожртвован хуманитрани рад, због здравственог стања није била у могућности да присусутвује уручењу награде.

  Под окриљем компаније City Marketing Centar, од данас је почео са радом и први нишки сајт који има националну покривеност и зове се Србија Вести.„Ово ће бити сајт који ће прености само лепе вести из Србије. У наредних годину дана задатак нам је да развијемо јаку у квалитетну дописничку мрежу од Суботице до Прешева. На сајту неће бити приче о старлетама, скандалима, већ о једној „нормалној“ Србији која је образована, ради и постиже вансеријске резултате. Посебно ћемо се осврнути на туристичке потенцијале наше земље, хвалити оно што је добро, али и критиковати оно што не ваља. На сајту неће бити ни политике, ни црне хронике “ казала је Оливера Сашек Радуловић, уредница Србија Вести. О амбициозним плановима City marketing Centra за 2017. годину говорио је власник и директор компаније Оливер Пауновић.