Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 28.12.2016

  НАЈУСПЕШНИЈИ МЛАДИ ПАЛИЛУЛЦИ У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ!

  НАЈУСПЕШЕНИЈИ МЛАДИ ПАЛИЛУЛЦИ У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ!

  По традицији Градска општина Палилула Ниш је припремила КАЛЕНДАР са фотографијама најбољих ученика и студената, који се школују у образовним установама на територији општине Палилула. Пријем најбољих и промоција календара одржан је у Нишком културном центру.

  Најбоље ученике и студенте, као и представнике образовних установа, поздравио је Александар ЖДРАЛЕ, председник Градске општине Палилула. „Девети пут за редом, остварили смо идеју да се најбољи ученици школа и студенти факултета, који се школују на територији Градске општине Палилула, нађу на оригиналном општинском Календару за 2017.годину „НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА.

  Након позивног конкурса добили смо имена 197 најбољих ученика и студента. Они су овде данас са нама али и на страницама нашег календара, истако је у поздравној речи председник општине. Градска општина Палилула, у својој Стратегији развоја значајан простор је посветила повезивању образовања, науке и локалне самоуправе. Ова активност је усмерена, пре свега, на унапређењу и реформисању рада у основним и средњим школама и на факултетима са подручја Палилуле, едукацији и усавршавању запослених и незапослених кадрова, неговању научног подмлатка, размени научних и стручних информација.

  Драге колеге, честитам Вам предстојеће Новогодишње и Божићне празнике и желим пуно успеха у образовању и животу, нагласио је у поздравној рећчи Александар Ждрале. Фотографије општинског календара за 2017. су настале у аутентичном амбијенту општине Палилула и дело су Драгана Живковића, тв сниматеља и уметничког фотографа.(ЕКОполис, Д.Видојковић)