Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 31.05.2022

  У СУБОТУ СТАРТУЈЕ МОРАВСКА РЕГАТА-„УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“ 2022.

  У СУБОТУ СТАРТУЈЕ МОРАВСКА РЕГАТА-„УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“ 2022.

  Све је спремно за одржавање 8.Моравске регате у част учитеља Видeна Јовановића, изјавио је председник Градске општине Палилула Ниш, Братислав Вучковић, после седнице Организационог одбора.

  У циљу подршке активностима удржења грађана и унапређења сарадње у области спортско рекреативних програма, заштите животне средине, Градска општина Палилула Ниш у сарадњи са САФАРИ клубом Ниш и Удружењем рекреативних риболоваца «ЕКО ФИШИНГ», реализује спортско-рекреативни програм 8. МОРАВСКА РЕГАТА -„УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“. СТАРТ Регате је у суботу, 4.јуна код МОСТА у МРАМОРУ.

  Окупљање учесника је од 10:00 сати а СТАРТ у 11:00 сати. Циљ је у селу Лалинац где око 12:15 сати учеснике такмичења очекују мајстори рибље чорбе и свечаност уручења признања најуспешнијим. Председник општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима, члановима Организационог одбора, стручним тимом ((Властимир Станојевић, Нинислав Миленковић и Горан Јовановић), представницима Савета грађана Лалинца, извршио је мониторинг терена који је овим поводом уређен за успешно одржавање манифестације. Заједничким снагама до истог циља! (Д.Видојковић)