Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 19.02.2016

  МИНИ ПИЈАЦА У ДЕЛИЈСКОМ ВИСУ – ПОЧЕТКОМ МАРТА

  МИНИ ПИЈАЦА У ДЕЛИЈСКОМ ВИСУ - ПОЧЕТКОМ МАРТА

  Председник Градске општине Палилула, Бобан Џунић, са сарадницима, обишао је локацију у улици „Драгутина Матића“, где се одвијају радови на изградњи нове пијаце у насељу Делијски вис.

  Земљани и подземни радови на изградњи мини пијаце су завршени. Следи постављање тезги, а све би требало да буде завршено у првој половини марта месеца, изјавио је неовинарима председник општине Палилула. Овај пројекат, вредан два милиона динара остварује се у сарадњи са ЈКП “Тржница“ Ниш и део је активности општине на побољшању квалитета живота становника Палилуле. Завршетком пијаце, испунићемо захтеве и житеља овог дела општине који су тражили погодно место за продају својих производа, нагласио је Бобан Џунић.

  По речима Ненада Станића, председника Месне канцеларије „Делијски вис“, у овом делу насеља има пуно стамбених зграда у којима живи претежно становништво средњег доба. Изградњом мини пијаце, побољшаћемо квалитет понуде и олакшати набавку пољопривредних производа. У циљу промоције новог услужног простора, првих месец дана продавци неће морати да плаћају коришћење тезги.

  Радове на изградњи мини пијаце у насељу Делиски вис, које је највеће у општини Палилула, финансира Градска општина Палилула. Ускоро се очекујуе и уређење простора за пијацу и у насељу „9.мај“.(Д.Видојковић)