Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 01.02.2018

  „ЉУДИ ВЕЛИКОГ СРЦА“ ЗА МАЛУ НИКОЛИНУ

  „ЉУДИ ВЕЛИКОГ СРЦА“ ЗА МАЛУ НИКОЛИНУ

  На позив Градске општине Палилула, нишки музичари, удружили су снаге и још једном показали хуманост како би помогли лечењу мале Николине Ранђеловић, која је тек закорачила у другу годину живота и бије битку за живот са једним од најтежих малигних обољења код деце. Сала Дома Војске у Нишу била је мала да прими, 1.фебруара , заинтересоване „људе великог срца“ који су куповином карте и донацијом дали допринос овој хуманој акцији.

  У присуству Његовог преосвештенства Епископа нишког Господина Арсенија, изасланика команданта Копнене војске Србије(пуковник Саша Петровић), бројних донатора: Magic Light, Sekurity „Nifon“, ГИД Медивест КТ, представника образовних установа, руководства и Управе општине Палилула, одржан је хуманитарни концерт који ће се дуго памтити. Након уводне речи водитеља програма, новинара Драгана Жике Стојановића, хуманитарни концерт за Николину је отпочео наступом Вокалног ансамбла “Константин” а затим су се на сцени Дома војске публици представили, Оркестар “Импресија” и маестро-композитор Војкан Борисављевић, Дејан Најдановић-Најда, Горан Шепа-Гале Кербер, Ненад Милосављевић-Неша Галија, Ансамбл “Грош”, Ансамбл Very Naiss, Дечија црквено-певачка дружина “Бранко”.

  Председник Градске општине Палилула Александар Ждрале и начелница општинске Управе Марија Брајдић, свим учесницима и покровитељима програма, одали су признање и захвалност општине Палилула. Двочасовни програм хуманитарног концерта за малу Николину Ранђеловић, дуго ће остати у сећању свих присутних, по квалитету извођача-продукције и доброј организацији. За брз опоравак Николине Ранђеловић! (Текст-фотографије Д.Видојковић, ЕКОполис)

  РТВ БелАми – ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА МАЛУ НИКОЛИНУ