Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 10.09.2016

  КОМУНАЛНИ ДАН У ПАЛИЛУЛИ

  КОМУНАЛНИ ДАН У ПАЛИЛУЛИ

  Руководство Градске општине Палилула и менаџмент ЈКП Медиана, разматрајући актуелна питања комуналне хигијене на територији општине најавили су акцију КОМУНАЛНИ ДАН У ПАЛИЛУЛИ, која je отпочела у суботу, 10.септембра у МК „Делијски Вис“.

  У присуству председнице Скупштине општине Адриане Анастасов и ресорног већника општине Ивице Стојановића, представницима медија о значају активности на сакупљању комуналног отпада у насељима и сарадњи општине и комуналног предузећа са грађанима говорили су Александар Ждрале, председник Градске општине Палилула и Влада Станић, председник Савета грађана насеља „Делијски Вис“. Циљ је да се грађани ослободе кабастог отпада, који веома често буде први корак ка стварању дивљих депонија. До сада смо на осам локација очистили дивље депоније, а сада помажемо грађанима да се ослободе кабастог отпада, каже председник општине Палилула.

  Акција КОМУНАЛНИ ДАН У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА наставља се следеће суботе по датој динамици: 17.09.2016 од 08-15 сати у МК „Гаврило Принцип“ и „Расданик“; 24.09.2016. од 08-15 сати у МК „Бубањ“ и МК „Ледена Стена“ и 01.10.2016. од 08-15 сати у МК „Палилула“.(Д.Видојковић, фотографије)