Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 30.11.2021

  КОМАНДА КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ ДОДЕЛИЛА ОВОГОДИШЊА ПРИЗНАЊА

  КОМАНДА КОПНЕНЕ ВОЈСКЕ ДОДЕЛИЛА ОВОГОДИШЊА ПРИЗНАЊА

  Поводом завршетка календарске године, командант Копнене војске, генерал-потпуковник Милосав Симовић, на Свечаном скупу у Дому војске- Ниш, 30.новембра уручио је у име Команде Копнене војске признања привредним субјектима, појединцима и институцијама Града Ниша, са којима је Команда Копнене војске остварила сарадњу током 2021. године.

  Међу институцијама Града Ниша, командант Копнене војске доделио је признања: Граду Нишу на челу са градоначелницом Драганом Сотировски, Градској општини Медијана на челу са председником Небојшом Коцићем, Градској општини Црвени Крст на челу са председником др Мирославом Милутиновићем, Градској општини Палилула на челу са председником Братиславом Вучковићем, Градској општини Пантелеј на челу са председницом Наташом Станковић и већнику у Градској општини Пантелеј Зорану Игњатовићу.

  Овом приликом, за допринос и сарадњу остварену у Гарнизону Ниш, градским општинама Града Ниша уручена су и признања команданта Треће бригаде Копнене војске и Гарнизона Ниш, бригадног генерала Слађана Стаменковића.

  За остварену сарадњу у 2021. години, Команда Копнене војске доделила је признања привредним субјектима, компанији „Master Security” и директору Драгану Милошевићу- Мастеру, компанији „ЈУГО-ИМПЕX” и власнику Вујадину Шћекићу, компанији „Пут-инжењеринг” и директору Срђану Миленовићу, компанији „Fluoelektro” и директорици Наташи Радоњић, хотелу „The Regent Club Hotel” и директору др Андрији Радојичићу, компанији „Милк Хоусе” и директору Звездану Гавриловићу, компанији „Ni-Maso” и директору Мирољубу Крстићу, компанији „Ресор” и директору Браниславу Михајловићу, компанији „Фази” и директору Бојану Митићу, компанији „Брос Ауто” и директору Оливеру Јевтићу, компанији „ЦД ХИС” и директорима Ненаду Ранковићу и Драгану Цветановићу – Гери, компанији „YUMIS” и власнику Милету Коцићу, компанији „Maksi Co” и директору Миодрагу Миловановићу, компанији „Пекара Бранковић” и директорима Бранку Бранковићу и Александри Николић, компанији „ПБ Нитом” и директору Браниславу Поповићу, компанији „Наноинспект” власнику Дејану Митровићу и директору Дејану Павловићу, компанији „KOREH MIN LIV” и директору Драгољубу Максимовићу, компанији „СМАЈ продукт” и директорима Славиши Ђорђевићу и Јовану Ђорђевићу, компанији „Наталy дрогерија” и власнику Браниславу Ранђеловићу, Адвокатској канцеларији „Станковић & Партнерс” и адвокату др Небојши Станковићу, компанији „Поларис Медиа” и директору Саши Николићу и компанији „Стевановић трафо” на челу са директором Иваном Стевановићем. Свечаности су присуствовали официри и подофицири Команде Копнене војске, на челу са начелником штаба Команде Копнене војске, бригадним генералом Жељком Трамошљиком. (НИШКЕвести, М.В., Фото: Војска Србије)