Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 06.11.2017

  ЈУБИЛАРНИ КАЛЕНДАР ОПШТИНЕ ПРОМОВИШЕ НАЈУСПЕШНИЈЕ УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ

  ЈУБИЛАРНИ КАЛЕНДАР ОПШТИНЕ ПРОМОВИШЕ НАЈУСПЕШНИЈЕ УЧЕНИКЕ И СТУДЕНТЕ

  Десет година за редом, у Градској општини Палилула, најбољи ученици и студенти, који се школују у образовним установама на територији општине, заступљени су на страницама општинског КАЛЕНДАРА. У току је позивни конкурс образовним установама које раде у општини Палилула да до 10.новембра доставе листу ученика-студената који су у протеклој 2016/2017 години били најуспешнији.

  „Желимо да и на овај начин промовишемо наше најбоље ученике и студенте, укажемо на њихов успек и одамо признање за остварене резултате у образовању и душтвеним активностима, изјавио је Александар ЖДРАЛЕ, председник општине Палилула. По утврђеном критеријуму вредноваће се остварени резултети појединаца, тимова-група у образовном процесу, друштвеним и спортским активностима, добијене награде, медаље и друга признања.

  Предложене ученике – студенте фотографисаће на одређеним локацијама у општини Палилула професионални арт фотограф о чему ће накнадно бити лично обавештени. Промоција календара општине Палилула за 2018. годину и сусрет са најуспешнијим младим Палилулцима, очекује се крајем децембра месеца у сали Нишког културног центра. (Д.Видојковић)