Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 16.01.2023

  II ПАРТНЕРСКИ ФОРУМ – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ

  II ПАРТНЕРСКИ ФОРУМ – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ

  Поштовани, позивамо вас да својим предлозима на другом Партнерском форуму узмете учешће у изради Плана развоја ГО Палилула 2023. – 2029. Други Партнерски форум ће се одржати у on line форми од понедељка 16.1.2023. до петка 20.1.2023.

  На основу анализе свих доступних статистичких података, предлога стручњака из тематских области на које ће се План развоја односити, предлога представника организација цивилног друштва и свеукупних досадашњих сугестија наших грађана направљен је предлог мера које ће се финансирати у наредном седмогодишњем периоду, као и циљева које желимо да достигнемо у предложеном временском оквиру. Како би сте се упознали са предложеним циљевима и мерама и изнели своје мишљење, списак циљева и мера можете наћи кликом на следећи линк https://arhiva2.palilula.eu/plan-razvoja/

  Ваше предлоге и сугестије можете доставити путем мејла palilulacrp@gmail.com као и на телефоне 018 290 600 и 290 601 до петка 20.1.2023. године, до краја радног дана.

  Израда Плана развоја се финансира из средстава Немачко – српске развојне сарадње у оквиру пројекта „Подршка реформи јавне управе у процесу приступања Европској унији“ који спроводи GIZ. Пружање подршке при изради Плана развоја реализују Национална алијанса за локални економски развој и Балкански центар за регулаторну реформу, у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике.