Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 31.05.2019

  ИГРАЛИШТЕ СПРЕМНО ЗА ЛЕТО

  Насеље Делијски Вис у Градској општини Палилула из дана у дан добија све лепши изглед захваљујући ентузијазму чланова Удружења „Радне акције Делијски вис“ и грађанима овог насеља који им несебично прискачу у помоћ. Тако су ови млади људи уз помоћ јавнокомуналних предузећа „Медиана“ и „Паркинг сервис“ и подршку општине Палилула, крајем протеклог викенда, уредили још једно дечије спортско игралиште које се налази у улици Широке падине.

  „У овој акцији су нам се придружила и јавна комунална предузећа која нам пружају велику подршку. Ту је и Канцеларија за младе Градске општине Палилула која се постарала за потребан материјал“ каже Милан Спасић у име „Радних акција Делијски вис“. ЈКП „Медиана“ Ниш је улепшала терен клупицама, уредила зеленило и поставила посуду за кабасти отпад. „Површина која је овом активношћу сређена биће и даље третирана како би маслишани овог дела насеља могли да се безбедно играју, истакао је директор ЈКП „Медиана“ Драгослав Павловић. ЈКП „Паркинг сервис“ поставио је рефлекторе како би терен био погодан и безбедан за децу у вечерњим сатима.

  Свој допринос дали су и у уређењу кошаркашког терена.“ Сада је овај терен осветљен па га грађани могу користити и у вечерњим сатима, додао је директор „Паркинг сервиса“ Дејан Димитријевић. По речима директора Тасића радници овог предузећа, обележиће и спортски терен.

  ТВ ЗОНА – Обновљен спортски терен на делијском вису