Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 01.06.2018

  У НЕДЕЉУ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ФУДБАЛЕРА

  У НЕДЕЉУ ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ФУДБАЛЕРА

  У оквиру пратећих програма традиционалне манифестације у култури „ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ 2018“, коју организује Градска општина Палилула-Ниш биће одржана СПОРТСКА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА – фудбалски сусрет ветерана фудбалских клубова „Палилулац“ (Београд) и „Палилулац“ (Ниш) и „петлића“ школа фудбала Града Ниша, на терену ЖФК “Машинац“.

  Овим поводом у Градској општин Палилула, одржана је конференција за новинаре. О садржају ове спортско-хуманитарне активности, која се остварује у сарадњи са Центром за социјални рад „Свети Сава“ у Нишу, на конференције за новинаре у Градској општини Палилула говорили су Александар Ждрале, председник Градске општине Палилула, Горан Стевановић, члан ветерана фудбалског клуба Машинац, Лидија Станковић, из Центра за социјални рад у Нишу, Перица Крстић, фудбалски тренер, ФК „Машинац“ и Братислав Бата Вучковић, спортски радник, фубалски ветеран.

  Утакмице ће се одиграти у недељу. 3.јуна, од 17:00 (игра „петлића“) а од 18:00 сусрет фудбалских ветерана, на терену женског фудбалског клуба „МАШИНАЦ“. Очекује се да посетиоци ових спортских догађаја, утакмице ветерана два клуба и утакмице „петлића“ нишких фудбалских школа, приложе у виду добровољног прилога прехрамбене-конзервисане производе или средства за одржавање хигијене. (Д.Видојковић)

  ТВ КЦН, Инфо – Хуманитарна акција опстине Палилула