Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 06.04.2017

  еОБУКА О УПРАВЉАЊУ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ

  еОБУКА О УПРАВЉАЊУ ЉУДСКИМ РЕСУРСИМА У ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ

  Стална конференција градова и општина, у сарадњи Министарством државне управе и локалне самоуправе и Канцеларијом Савета Европе у Београду, започела је 6.априла онлајн обуку „Управљање људским ресурсима“. Обука је организована у оквиру пројекта „Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи“, који финансијски подржава Европска унија и Савет Европе. Међу полазницима eObuka #skgo из Градске општине Палилула Ниш, учествовали су Александар Ждрале председник општине и Марија Брајдић, начелница општинске управе са сарадницима.

  Учеснике скупа су поздравили Ђорђе Станичић, генерални секретар СКГО, Иван Бошњак, државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе и Александар Јовановић, из Канцеларије Савета Европе у Београду.

  Обука „Управљање људским ресурсима“ траје девет недеља, похађаће је више од 180 полазника, а циљ је да учесницима обезбеди разумевање функције управљања људским ресурсима у локалној самоуправи, као и доследну примену Закона о запосленима у аутономним покрајинама и јединицама локалне самоуправе. (Д.В.ЕКОполис)