Gradska opstina Palilula

  • ОБЈАВЉЕНО 15.05.2020

    ДРУГИ ТРЕТМАН СУЗБИЈАЊА КРПЕЉА ОД ПОНЕДЕЉКА 18.МАЈА

    Третманом обухваћене травнате оазе, парковске површине, излетишта Деветнаестог маја сузбијање крпеља ће бити обављено на територији Градске општине Палилула. Екипе оперативаца биће на терену почев од 8 сати. У време третмана зелених површина не боравити на поменутим локацијама и не изводити кућне љубимце. Потребно је да пчелари предузму мере заштите пчелињих друштава.

    У понедељак 18.и уторак 19.маја биће обављен други третман крпеља на територији града Ниша. Сходно Програму дезинсекције на територији Града Ниша у 2020. години сузбијање крпеља вршиће се уређајима са земље по утврђеном раслореду у градским општинама. Деветнаестог маја сузбијање крпеља ће бити обављено на територији Градске општине Палилула у Спомен парку Бубањ, у парку код Железничке станице и парку преко пута, травне површине градског гробља, Миновог насеља, двориште Светиниколске цркве, потез око Старог гробља, парк Шумице, травнате површине дуж Чаирске улице и Парк код окретнице Мокрањчеве и Зетске.

    У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог. За све додатне информације у вези овог третмана грађани могу да се обрате Предузећу „Санит МиМ“ на телефоне 018/258-019 и 018/243- 876.