Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 28.11.2016

  ДАТО ПРЕТХОДНО МИШЉЕЊЕ НА ПЛАН РЕГУЛАЦИЈЕ НАСЕЉА У ЗЕТСКОЈ УЛИЦИ

  ДАТО ПРЕТХОДНО МИШЉЕЊЕ НА ПЛАН РЕГУЛАЦИЈЕ НАСЕЉА У ЗЕТСКОЈ УЛИЦИ

  Десета седница Већа Градске општине Палилула, којом је председавао Александар Ждрале, председник општине, одржана је у понедељак, 28.новембра. Након усвајање записника са 9. седнице Већа, приступило се разматрању предложеног дневног реда.

  Миодраг Станковић, заменик начелника Управе за планирање и изградњу Града Ниша упознао је чланове Већа Градске општине Палилула и образложио План детаљне регулације стамбеног насеља у улици Зетској бб. О значају давања претходног мишљења на предлог Плана говорила је и Марија Брајдић, начелница општинске Управе. „Релаизацијом овог плана просторна целина која је предмет разраде постаће урбанизован простор који је у садашњим условима запуштени део града. Даје се могућност изградње нових стамбених јединица као и простора за шетњу, игру деце, примарно образовање и чување деце, пружање занатских услуга али и снабдевање основним животним намирницама становника овог дела града.“

  Након садржајне расправе чланови Већа донели су Закључак о давању претходног мишљења на предлог Плана детаљне регулације стамбеног насеља у улици Зетској бб. Веће је одобрило исплату једнократне новчане помоћи породици Миладиновић за лечење-операцију двогодишњег Стефана која би требала да се обави у иностранству.