Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 07.04.2016

  АСФАЛТИРАЊЕ ИГРАЛИШТА У ПАСИ ПОЉАНИ

  АСФАЛТИРАЊЕ ИГРАЛИШТА У ПАСИ ПОЉАНИ

  У току су радови на пресвлачењу постојећег платоа-игралишта код старе школе у Паси Пољани. Извођаче радова је обишао председник Градске општине Палилула Бобан Џунић са сарадницима.

  На игралишту код старе школе у Паси Пољани, површине 1000 метара квадратних, машине убрзано раде. Асфалтира се дотрајали спортски терен, пресвлачи се асфалтом. Биће постављене и мрежице на головима и кошаркашким таблама. Убудуће ће млади из овог насеља имати уређен простор за дружење, каже Миливоје Милић председник Савета грађана. Они воле да се окупљају на овом месту. По нашим сазнањима има око 700 деце узраста до 18 година.

  За уређење терена, Градска општина Палилула издвојила је 600 хиљада динара. Урадили смо тампонирање и сада стављамо асфалт, тако да ће све бити завршено током дана, каже председник Градске општине Палилула Бобан Џунић. Осим ових терена, наредних дана кренуће уређење улице 1300 каплара, као и асфалтирање још две улице у овом насељу.

  Радови су планирани Програмом одржавања комуналне инфраструктуре – редовно одржавање за 2016.годину. Извођач радова је „ПЗП ТРЕЈС“ а надзор обавља ЈП Дирекција за изградњу града Ниша.