Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 22.09.2020

  „АНЂЕЛИ ЧУВАРИ“ ИЗ ВАЉЕВА ДАРИВАЛИ СПЕЦИЈАЛНУ ШКОЛУ СА ДОМОМ УЧЕНИКА „БУБАЊ“

  „АНЂЕЛИ ЧУВАРИ“ ИЗ ВАЉЕВА ДАРИВАЛИ СПЕЦИЈАЛНУ ШКОЛУ СА ДОМОМ УЧЕНИКА „БУБАЊ“

  На иницијативу Небојше Саитовића, председника Федерације ромских основаца, средњошколаца и студената „ФРОС“ и подршку Градске општине Палилула, Специјалној школи са домом ученика „Бубањ“ 22.септембра уручена је друга донација у облику дидактичког материјала и школског прибора.

  Председник општине Палилула Братислав Вучковић у присуству Душица Давидовић, заменица градоначелнице Ниша, ресорно задужена за социјалну заштиту и проф.др Марије Ранђеловић, чланице Већа Града Ниша приредио је пријем за донаторе. У садржајном разговору договорени су будући облици сарадње.

  „АНЂЕЛИ ЧУВАРИ“ ИЗ ВАЉЕВА ДАРИВАЛИ СПЕЦИЈАЛНУ ШКОЛУ СА ДОМОМ УЧЕНИКА БУБАЊ

  Уследио је обилазак Специјалне школе са домом ученика „Бубањ“. Горану Маловићу директору ове установе, гошћа из Ваљева, Весна Лазић, председница организације „Анђели чувари“ и Небојша Саитовић уручили су пригодан поклон. И овај сусрет донатора и домаћина протекао је у бољем упознавању са методама, саржају рада и визијом развоја специјалне школе. У име општине Палилула овом догађају је присуствовао Јовица Ралић, члан Већа ГО Палилула, задужен за Социјалну политику. (Д.Видојковић)