Gradska opstina Palilula

 • ОБЈАВЉЕНО 18.08.2016

  АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА У МЕРОШИНСКОЈ УЛИЦИ

  АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА У МЕРОШИНСКОЈ УЛИЦИ

  Председник Градске општине Палилула Александар Ждрале и члан општинског Већа Ивица Стојановић, са комуналним инспектором општине, обишли су грађане који живе у насељу Ледена стена у Мерошинској улици.

  У току је акција чишћења дивљих депонија у општини Палилула у оквиру које је сагледана и дивља депонија у овој улици истакао је Алекандар Ждрале, председник општине Палилула. Са грађанима, у присуству тима ЈКП Медијана, разговарали смо о начину уклањања око 200м3 отпада са јавне површине. И овим поводом истакао сам да се од нас очекује да спречимо неодговорно понашање појединаца који угрожавају животну средину. У томе је потребна већа сарадња грађана са инспекцијским службама града и општине.

  Програмом чишћења у општини Палилула, планирано је да се током августа месеца, санира осам дивљих депонија што износи око 1.300 m3 отпада. Акција је отпочела почетком августа месеца у селу Лалинац. Активност на терену се одвија у сарадњи са ЈКП Медиана и Градским Већем. Д.Видојковић, фотографије ЕКОполис